2009. október 3., szombat

Ovis jelek

Csináltam pár ovis jelet. Ha szeretnétek még többet  írjátok meg a kommentként milyen jel legyen .


I made some daycare signs (kids have their own signs on their belongnis at the daycare  in Hungary to recognize their own stuff, like toothbrush, cup, towel, clothes etc). If you would like to get more stuff like that, then please write a comment what kind of sign does your kid have and i will design it

Letölthető itt / Download here: Ovis jelek




5 megjegyzés:

  1. Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 7 post on Oct. 03, 2009. Thanks again.

    VálaszTörlés
  2. De jó, hogy rádtaláltam! :) Imádom az oldalaidat, de nem tudtam, hogy blogod is van.
    Csúcsok ezek az ovis jelek! Kishajót nem csinálnál véletlenül? :)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Juja!

    Szeretnénk Neked bemutatni egy programot, amely ebben az évben indult útjára ás reményeink szerint nagyon sikeres lesz. Ez az ,,Együtt az óvodákért” program.
    Az alábbiakban rövid információt olvashatsz a programról.

    Örömmel vennénk, ha megosztanád fórumozó társaiddal az óvodaválasztással, gyermekneveléssel kapcsolatos tapasztalataidat, élményeidet!

    Kellemes napot kívánva,

    Üdvözlettel:

    Bernáth Georgina

    Az ,,Együtt az óvodákért” programról:

    Ma Magyarországon közel fél millió óvodás gyermek él. Ahhoz, hogy ezeknek a gyermekeknek a testi-lelki és a pszichológiai érettségük megfelelő legyen az iskolába lépéskor, nagyon hosszú utat kell bejárni. Sok esetben a kicsik ekkor találkoznak először a társas együttélés szabályaival A koragyerekkori nevelésnek fontos szerepe van az iskolai kudarcok megelőzésében. Az iskolába kerülő gyerekek 15-20%-a nincs birtokában azoknak az ismereteknek és készségeknek, amik a tanuláshoz szükségesek, pedig ezek hiánya megnehezítheti az iskolai éveket. Sok helyen anyagi megfontolásokból a minőségi eszközök megvásárlására nincs lehetőség. Ennek a problémának a megoldásában segít idén a Tchibo. A kávégyártó 6X600 000 forinttal támogatja az óvodákat. Az „Együtt az óvódákért!”programmal a Tchibo, 60 éves jubileuma alkalmából, az ünneplésnek azt a különleges módját választotta, hogy megszólítja a szülőket, nagyszülőket, és minden érintett vásárlót, hogy kávévásárlásukkal óvodákat támogassanak.

    Promóció rövid leírása:
    Vásároljon 1 csomag bármilyen Tchibo kávét és küldje be a vonalkódot (instant üvegek esetében a fedőfóliát) neve, címe, telefonszáma, valamint a támogatni kívánt óvoda neve és címe megadásával az „Együtt az óvodákért” 1461 Budapest, Pf. 333 címre! A megjelölt óvodák közül 5 a sorsolást követően egyenként 600 000 Ft-os támogatásban részesül, és további 600 000 Ft-tal jutalmazzuk a legtöbb szavazatot kapott óvodát is. Sőt, egy szerencsés beküldő is 600 000 Ft-ot nyer! A promóció időtartama: 2009. szeptember 1. és december 30. között. A sorsolás időpontja: 2010. január 14. Részvételi feltételek a szórólapokon és a www.egyuttazovodakert.hu weboldalon.

    Ez egy olyan promóció, melyet reméljük, hogy a szülők, nagyszülők lelkesedése is fűt majd.

    VálaszTörlés