2009. július 22., szerda

Blogdíj


Blogdíjat kaptam Eralillától, nem is akár milyet az elsőt! Nagyon köszönöm neki hogy rám gondolt. Sajnos arra még nem jöttem rá hogyan lehet neveket linkelni ezért csak felsorolom majd a végén hogy kinek küldöm, az aláíráshoz is kellett egy nap mire rájöttem hogy illesszem be, köszönet érte Sziszinek és Thinunak akik kitartóan segítenek nekem, remélem hamarosan ezt is megtanulom.

Mivel ez egy olyan blogdíj ami arról szól hogy az én arcomra mi csal mosolyt, leginkább a gyerekekre tudok gondolni. Van több olyan fórum társam akinek a gyerekei pont abban a korban vannak amikor a legédesebb és legviccesebb dolgokat szokták mondani. Pont ezért bár a szüleik vezetik a blogjaikat én mégis az apróságoknak küldeném ezt a blogdíjat.

- Csenge babának

- Alíznak

- Eriknek

- Grétinek7 megjegyzés:

 1. Szia!
  Nagyon köszönjük a díjat!

  Linkelés: (mint emailben)
  Szerkesztés közben kijelölöd a szövegrészt amihez a linket csatolod, szöveg színe utáni gomb egy kis földgömb arra katt és be kell másolni a web címet.

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Nagyon örülök, hogy én adhattam az első díjat Neked.
  (Amikor bejegyzést írsz, kijelölöd az adott szöveget, aztán katt a "link" ikonra szövegszín mellett, s a kis ablakba bemásolod pl az adott blogcímet, vagy ahova szeretnéd, hogy elvigyen a bejegyzés)

  VálaszTörlés
 3. Szia! Nagyon szépen köszönjük a díjat!!
  Nagyon klassz lett az aláírás!!
  Mivel készítetted?
  Üdv: Sziszi

  VálaszTörlés
 4. Köszi a segítségeket. :)

  Sziszi!
  Psp-vel csináltam az aláírást.

  VálaszTörlés
 5. Köszi a díjat, a csjszim nevében is!

  VálaszTörlés
 6. Szia!
  Nagyon jó az aláírás..én látod ilyet még nem tudok a Ps-ben..
  Fogalmam sincs, hol kezdjem..
  Nagyon klassz lett!

  VálaszTörlés